Clan Symbiosis

A Relationship Of Mutual Benefit Or Dependance
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 HoN Erroring at the beginning of loading a game.

Go down 
AuthorMessage
Cori



Posts : 1
Join date : 2010-07-13

PostSubject: HoN Erroring at the beginning of loading a game.   Tue Jul 13, 2010 7:17 pm

Been having an issue where after a few games on hon I go to join a new game and it begins loading, gets to around probably 15% then *blink* k2 error. s2 staff wasn't very helpful on the forum nor in the tech chat. Anyone else have this issue?

Also, I have another issue where after a few games.. during the game my minimap starts going haywire and the wog of war just starts moving around all weird, even in the actaul game its darker where im walking like I was in fog of war. Then without fail after the game is finished and I goto load a new game *blink* the above error happens.

Crazy deal.
Back to top Go down
View user profile
Deathhappens

avatar

Posts : 87
Join date : 2010-07-04

PostSubject: Re: HoN Erroring at the beginning of loading a game.   Wed Jul 14, 2010 1:06 am

I get the first error too, when the loading bar is full and I'm about to enter a game, CRASH! there goes HoN. Haven't had issues with the minimap, though...maybe it's your shaders or something? scratch
Back to top Go down
View user profile
 
HoN Erroring at the beginning of loading a game.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» XBoard alpha: Loading a new engine at any time!!!!!!
» Sweet foundation
» made offer for A New Beginning on ebay - still no response
» BABV loads faster when you play the loading game?
» My brother has autism.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Clan Symbiosis :: Miscellaneous :: Tech Support-
Jump to: